Postingan Terbaru

Resep Ayam Panggang Oven sing Gurih lan Krispi

EMAKNEWS.com - Ayam panggang oven cocok dienggo ing akhir minggu. Rasane gurih, empuk juicy lan ora angel digawe. Ayam pangga…

Resep Nggawe Lumpia Sayuran Seger Renyah

Lumpia sing diisi sayuran iki cocog kanggo cemilan sore. Rasane renyah kanthi isi sayur sing kandhel.  Luwih enak dicelupake k…